Bloemen voor elke gelegenheid

Bij Groene Verhalen kunt u terecht voor al uw bloemwerk. Ik werk op bestelling waarbij ik samen met u de wensen en mogelijkheden doorspreek.   

Boeketten

Boeketten van verse snijbloemen kunt u bestellen vanaf 15,00 per boeket en een minimale afname van 6 boeketten.

Ik verzorg helaas geen bestelling voor één enkel boeket.

U kunt uw bestelling doorgeven voor woensdagavond 22.00 via Contact of +31649015401

Uw bestelling kunt u op vrijdagmiddag ophalen in het atelier  of wordt in overleg op vrijdag bij u bezorgd in de regio Stadskanaal / Westerwolde. 

Heeft u op een andere dag een groot aantal boeketten nodig? Stuur me tijdig een bericht, dan kijk ik wat er mogelijk is. 

 

Bezorgkosten binnen 5 km: € 2,50

Bezorgkosten 5 -10 km: € 3,50

Bezorgkosten boven 10 km: € 0,35 per gereden km.

 

Afscheidsbloemen

Bij verdriet en rouw is het soms moeilijk woorden te vinden. Bloemen kunnen helpen om gevoelens uit te drukken. In mijn vak als bloemstyliste heb ik mij gespecialiseerd in het maken van rouwwerk waarbij ik u als nabestaande betrek in het maken van het afscheidswerk, of materialen gebruik die dierbaar waren voor de overledene. Uiteraard maak ik ook klassiek werk. Ik bespreek de wensen in alle rust in mijn atelier of desgewenst bij u thuis.

Bruidswerk

De mooiste dag van jullie leven, gevuld met bloemen. Ik maak jullie bruidsboeket tot een sieraad, eventueel aangevuld met corsages en de aankleding van de feestlocatie. We bespreken jullie wensen; een uitbundig zomers boeket, verstild winters of met prachtige najaarsmaterialen. 

Droogbloemen

Helemaal terug van weggeweest en een duurzaam alternatief voor verse snijbloemen. Ik verwerk ze voor u in boeketvorm, los in een vaas of in een stijlvolle XL krans voor aan de muur. 

Workshops

Ik geniet er van om mijn vaardigheden met anderen te delen en onvermoede kwaliteiten bij mensen naar boven te halen. 

Vanaf 2022 verzorg ik ook workshops. U leert hoe u een mooi korenschoof boeket kunt binden, hoe u een krans maakt van droogbloemen of een prachtig stuk rondom de kerstperiode.

Workshops vinden plaats in mijn sfeervolle atelier. Houd hiervoor de website en social media in de gaten. 

Ook kan ik een workshop op aanvraag verzorgen, desgewenst bij u op locatie.