Bloemen voor elke gelegenheid

Bij Groene Verhalen kunt u terecht voor verschillend bloemwerk. Ik werk op bestelling waarbij ik samen met u de wensen en mogelijkheden doorspreek.   

Wilt u een vaas of schaal op laten maken? Een krans van verse materialen? Nieuwe kamerplanten? Stuur mij een berichtje via het contactformulier of whatsapp, dan kijk ik met u wat er mogelijk is.

Helaas is het niet mogelijk om losse snijbloemen of boeketten te bestellen. Dit kan alleen in overleg vanaf 10 boeketten en vanaf 15,- per boeket.

Afscheidsbloemen

Bij verdriet en rouw is het soms moeilijk woorden te vinden. Bloemen kunnen helpen om gevoelens uit te drukken. In mijn vak als bloemstyliste heb ik mij gespecialiseerd in het maken van rouwwerk waarbij ik u als nabestaande betrek in het maken van het afscheidswerk, of materialen gebruik die dierbaar waren voor de overledene. Uiteraard maak ik ook klassiek werk. Ik bespreek de wensen in alle rust in mijn atelier of desgewenst bij u thuis.

Bruidswerk

De mooiste dag van jullie leven, gevuld met bloemen. Ik maak jullie bruidsboeket tot een sieraad, eventueel aangevuld met corsages en de aankleding van de feestlocatie. We bespreken jullie wensen; een uitbundig zomers boeket, verstild winters of met prachtige najaarsmaterialen. 

Droogbloemen en Zijdebloemen

Droogbloemen zijn helemaal terug van weggeweest en een duurzaam alternatief voor verse snijbloemen. Ik verwerk ze voor u in boeketvorm, los in een vaas of in een stijlvolle XL krans voor aan de muur. 

Ook zijdebloemen zijn een prachtig en duurzaam alternatief voor verse snijbloemen. Ik werk alleen met de mooiste bloemen die bijna niet van vers te onderscheiden zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Workshops

Ik geniet er van om mijn vaardigheden met anderen te delen en onvermoede kwaliteiten bij mensen naar boven te halen. 

Ik verzorg workshops op aanvraag. Wilt u met een groep collega's of als vriendinnenuitje een workshop volgen? U leert hoe u een mooi korenschoof boeket kunt binden, hoe u een krans maakt van droogbloemen of een prachtig stuk rondom de kerstperiode. Heeft u speciale wensen? Laat het me weten. Ik denk graag mee!

Workshops vinden plaats in mijn sfeervolle atelier. Hier is plek voor groepen tot maximaal 8 personen. 

Kosten vanaf 42,50 per persoon, afhankelijk van het gekozen materiaal. Alle materiaal, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.