Ik ben Marjan Dekker, het gezicht achter Groene Verhalen. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik bezig met stylen, het creëren van mooie dingen en schoonheid toevoegen aan het leven van alle dag. Bloemen kregen daarin een steeds grotere plek.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 het roer om te gooien en rondde met succes de opleiding tot bloemist af aan de Floral Academy in Ede. Ik maakte van mijn hobby mijn vak.

Zo ontstond Groene Verhalen. Omdat ik met mijn bloemwerk verhalen wil vertellen. Verhalen van vreugde, van afscheid, van geven, van hoop, van samen met mensen hun creativiteit ontdekken. 

Het maakt mij gelukkig om te werken met wat de natuur mij geeft en doe dit met respect voor de schepping. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en biologisch geteelde bloemen uit de regio.

Mijn werk kenmerkt zich door mijn liefde voor hout en het werken met allerlei vondsten uit de natuur. Ik hou van groots en uitbundig bloemwerk, maar verlies de details nooit uit het oog. 

Ik werk vanuit mijn atelier in Onstwedde en richt mij op de regio zuid-oost Groningen. Kijk voor de mogelijkheden bij Aanbod